Zgadzam się z przedmówcą. Myślę, że wypada w tym miejscu podkreślić niesamowitą wiedzę w temacie i doświadczenie Toma01 i Czornego.Mathis pisze:Chyba jeden z ciekawszych wątków na tym forum w ostatnim czasie, na pewno najbardziej wartościowy.
Ze względu na "zażartość" dyskusji, być może, w każdym razie ja odnoszę takie odczucie, odrobinę brakowało chwilami obiektywizmu, również z mojej strony. Nie sądzę jednak, aby w innym przypadku udało się wyciągnąć od ww. Fachowców tak potężną dawkę informacji o monitorach.
Ja co prawda wyboru już dokonałem, dzięki przestudiowaniu tego forum właśnie, więc postanowiłem włączyć się do dyskusji i podzielić się wrażeniami na temat jednego z tytułowych monitorów. Ale gdybym kupował teraz, z wielkim zaciekawieniem zapoznałbym się z przebiegiem tego wątku. Nie sądzę, aby gdziekolwiek w Polsce można byłoby tak łatwo zdobyć tyle fachowych informacji, zwłaszcza od takich Profesjonalistów. Niestety w naszym kraju mnóstwo jest bylejakości oraz firm i osób wykonujących swoje zajęcia na niezbyt wysokim poziomie.
Myślę, że wypada podziękować ww. osobom za włożony trud i chęci dzielenia się posiadaną OGROMNĄ wiedzą.