Czasami pozory BAAARDZO mylą! Ale mniejsza o to. Jedno jest raczej pewne; Pan Maciej ma profesjonalny sprzęt i wiedzę i dlatego zamówię u niego tą usługę, jak tylko sprzęt do mnie dotrze i ja przyjadę do Polski. A tak przy okazji, czy do tej kalibracji muszę się w coś zaopatrzyć, jakieś kable, czy coś...?mkoper pisze:Nie każdy mierzy w najniższej krajowej, sądzę, z resztą, że ty też nie (choć nie lubię zaglądać komuś do kieszeni), ale gdyby tak było to pewnie cieszyłbyś się ze swojego 32" Funai'a, albo Blaupunkta i nie było by Cię tu na forum
Z wieszakami już wiem i dziękuję za informację.
Następny temat, jeśli pozwolicie. Na tym sprzęcie zamierzam głównie (tak to było przynajmniej do tej pory ), chyba, że po przyjeździe Panasonica coś sie zmieni, oglądać pliki wiekszej pojemności typu mkv, duże Divixy itp. Jak to najlepiej ładować do tej plazmowej maszyny? Zawsze sobie to wyobrażałem, że po prostu łączę telewizor z moim laptopem, który skąd innąd ma ponoć jeden z najpotężniejszych w tego typu urządzeniach procesor, kartę graficzną (2GB) i w ogóle..., i po prostu traktować go jako monitor podłączony do kompa. Czy to właściwe? Czy może robi się to z lepszym efektem jakoś inaczej?