Kiedy, jak, gdzie został zakupiony?Informator pisze:Najwidoczniej mam halucynacje z niedożywienia, bo mógłbym przysiąc że u mnie na ścianie wisi takowy osobnik. Mało tego, czasami zdarza mi się na nim jeździć i zapewniam, że nie ma 20 latGrzesiekR pisze:nigdy nie widziałem kogokolwiek na rowerze Schwinn, zarówno MTB jak i szosowym. Uprawiam amatorsko kolarstwo od wielu lat, więc mogę coś na ten temat powiedzieć.
Polski dystrybutor EIZO wyrabia 500% normy
Moderator: Informator
Regulamin forum
Działy firmowe są dedykowane konkretnym firmom. Pytania można zadawać tak, jakby kierowali je Państwo bezpośrednio do fabryki lub przedstawicielstwa. Wszelkie publikowane informacje są potwierdzone u źródła lub w serwisie fabrycznym. Użytkownicy z oznaczeniem marki w nazwie "rangi" są pracownikami firm związanych z producentem i je reprezentują.
Działy firmowe są dedykowane konkretnym firmom. Pytania można zadawać tak, jakby kierowali je Państwo bezpośrednio do fabryki lub przedstawicielstwa. Wszelkie publikowane informacje są potwierdzone u źródła lub w serwisie fabrycznym. Użytkownicy z oznaczeniem marki w nazwie "rangi" są pracownikami firm związanych z producentem i je reprezentują.
Re: Polski dystrybutor EIZO wyrabia 500% normy
- Informator
- Ogłaszacz Świetnych Rzeczy
- Kontakt:
Pewnie mi się oberwie, że to już nie to samo, że to chińska rama z naklejką, ale ja naprawdę nie narzekam. Rower jeździ i jeździ i jeździ dalej.
Re: Polski dystrybutor EIZO wyrabia 500% normy
Jakieś 10 lat temu.GrzesiekR pisze: Kiedy,
Drogą kupna.GrzesiekR pisze: jak,
W Brazylii.GrzesiekR pisze: gdzie został zakupiony?
Pewnie mi się oberwie, że to już nie to samo, że to chińska rama z naklejką, ale ja naprawdę nie narzekam. Rower jeździ i jeździ i jeździ dalej.