Witam!
zamierzam zakupić mac-a mini : 2,6 GHz 8gb ram 1T fusin drive . Obecnie działam na Windowsie z monitorem nec ea234 wmi mam też kalibrator i1 display pro.
Moje pytanie brzmi : czy w/w monitor podpięty pod maca mini da się skalibrować i czy przyniesie to korzystne efekty i czy w ogóle jest sens kalibrować taki monitor podpięty do maca mini ?
mac mini + nec 234wmi
Dzięki piękne za link .
Z tego co wyczytałem to nie ma sensu w ogóle kalibrować mojego nec-a oraz ze na OS X nie ma oprogramowania chyba dobrze zrozumiałem ?. Niemniej tak jak pisałem mam i1 display pro i płytkę z oprogramowaniem rownież na OS X i mam rozumieć ze to tez nie pomoże ...?
Ale de facto w zapodanym linku nie ma nic o 234 wmi ...?
Z tego co wyczytałem to nie ma sensu w ogóle kalibrować mojego nec-a oraz ze na OS X nie ma oprogramowania chyba dobrze zrozumiałem ?. Niemniej tak jak pisałem mam i1 display pro i płytkę z oprogramowaniem rownież na OS X i mam rozumieć ze to tez nie pomoże ...?
Ale de facto w zapodanym linku nie ma nic o 234 wmi ...?
- NocnyJastrzab
Seria EA obsługiwana jest przez SpectraView II (płatne) albo darmowy GammaComp MD QA (soft do monitorów medycznych, ale tylko pod Windowsa).
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
Jednak jak patrzyłem na specyfikacje spectraview ii to w obsługiwanych monitorach nie ma 234 wmi ... Zgłupiałem !
Re: mac mini + nec 234wmi
Dziękuje za informacje .NocnyJastrzab pisze:Seria EA obsługiwana jest przez SpectraView II (płatne) albo darmowy GammaComp MD QA (soft do monitorów medycznych, ale tylko pod Windowsa).
Jednak jak patrzyłem na specyfikacje spectraview ii to w obsługiwanych monitorach nie ma 234 wmi ... Zgłupiałem !
Wróć do „Kalibracja monitorów”