Duża myszka bezprzewodowa
- Mathis
- Kontakt:
to ja chyba mam coś nie tak z ustawieniami, bo przy Intous Pro S precyzja ruchu tablet vs mysz - wygrywa mysz, nie mówię o rysowania lini a o suwakach i np. kadrowaniu zdjęć, przesunięcie suwaka w LR o 1pkt tabletem jest praktycznie niemożliwe, odrywajac piórko zawsze jeszcze przesunie suwak. Problemów z nadgarstkiem też nigdy nie miałem a od 20 lat myszy używam, tylko zawsze duże i wygodne na których spoczywa cała dłoń.
Fotograf Sieradz
PA272, EA274WMi, EA275UHD, SC-P800, L800, iP7250, i1DisplayPro, CMP
PA272, EA274WMi, EA275UHD, SC-P800, L800, iP7250, i1DisplayPro, CMP
- Czornyj
- Kontakt:
Kwestia wprawy i ew. korzystania z Precision mode.Mathis pisze:to ja chyba mam coś nie tak z ustawieniami, bo przy Intous Pro S precyzja ruchu tablet vs mysz - wygrywa mysz, nie mówię o rysowania lini a o suwakach i np. kadrowaniu zdjęć, przesunięcie suwaka w LR o 1pkt tabletem jest praktycznie niemożliwe, odrywajac piórko zawsze jeszcze przesunie suwak. Problemów z nadgarstkiem też nigdy nie miałem a od 20 lat myszy używam, tylko zawsze duże i wygodne na których spoczywa cała dłoń.