NEC: 0.czuk pisze:Jak Pan Tom01 ocenia...
EIZO: 1.
Trochę bardziej poważnie. EA245WMi jeszcze nie ma na rynku.
Lanki113r pisze:Dostałem kolejnego maila - piszą w nim, że sprzedaż rozpocznie się w sierpniu.
NEC: 0.czuk pisze:Jak Pan Tom01 ocenia...
Lanki113r pisze:Dostałem kolejnego maila - piszą w nim, że sprzedaż rozpocznie się w sierpniu.
Mogę już potwierdzić, że w Łodzi będą przedpremierowo zaprezentowane monitory EA245WMi oraz EX241UN, oba wspierane przez SVII, z 14bit LUT, DUC oraz modułem LBL (Low Blue Light) redukującym emisję energii o krótkich długościach fali.krisss pisze:NEC pokaże w Łodzi EA 275/245 WMi oraz monitory UHD?
A jaki masz sprzęt (kartę graficzną, komputer?)ContadorPL pisze:Czyli najlepszym rozwiazaniem bedzie przejsciowka dp-hdmi? Nic innego mi nie przychodzi do glowy. Do monitorow trzeba zainstalowac jakies oprogramowanie z plyty? Nie mam napedu cd.
W jakim celu ta przejściówka? Nie trzeba żadnego oprogramowania a jeśli jakieś Pan zechce, wszystko jest do ściągnięcia ze stron producenta.ContadorPL pisze:Czyli najlepszym rozwiazaniem bedzie przejsciowka dp-hdmi? Nic innego mi nie przychodzi do glowy. Do monitorow trzeba zainstalowac jakies oprogramowanie z plyty? Nie mam napedu cd.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość