Trwają prace nad nową wersją znanego i lubianego oprogramowania graficznego:
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/now ... dobac.html
Nie jestem jednak pewien, czy rozwój podąża we właściwym kierunku.
PS. Żeby nie było, że nie używam. Wkleiłem dzisiaj kilkadziesiąt grafik do bardzo poważnego opracowania za pośrednictwem tego super oprogramowania.
Nie wiem jednak, co będzie w przyszłości. Widząc poczynione "udoskonalenia", może być ciężko.
Nowy Paint
-
cz
Max zrób chociaż zgadywankę?Chciałem Cię o to zapytać w jakim przemyśle pracujesz,ale widzę ,że i tak nie podpowiesz,.. bo będziesz na tapecie,my Cię nie zdradzimy..
Mniemanologia stosowana, wsparta doświadczeniami w łopatologi impulsywnej.
Dzisiaj na ten przykład zgłębiałem, po wnikliwym przestudiowaniu podstaw teoretycznych, naukowe tajniki działania urządzenia o nazwie impulsator mechaniczno-kinetyczny górno-prawo-kończyno-chwytny o napędzie mięśniowym z naprowadzaczem trzonkowo-optycznym. Całkiem zmyślna konstrukcja.
Dzisiaj na ten przykład zgłębiałem, po wnikliwym przestudiowaniu podstaw teoretycznych, naukowe tajniki działania urządzenia o nazwie impulsator mechaniczno-kinetyczny górno-prawo-kończyno-chwytny o napędzie mięśniowym z naprowadzaczem trzonkowo-optycznym. Całkiem zmyślna konstrukcja.
-
cz
Nie rozumiem,szkoda Max,dobry był z Ciebie herbatnik... ,ale wiem ,że się nie poddasz...max pisze:Mniemanologia stosowana, wsparta doświadczeniami w łopatologi impulsywnej.
impulsator mechaniczno-kinetyczny górno-prawo-kończyno-chwytny o napędzie mięśniowym z naprowadzaczem trzonkowo-optycznym
czyli po prostu młotek
czyli po prostu młotek
-
cz
To nie mogło być aż takie proste ,dobijacie mnie na maxadenver47 pisze:impulsator mechaniczno-kinetyczny górno-prawo-kończyno-chwytny o napędzie mięśniowym z naprowadzaczem trzonkowo-optycznym
czyli po prostu młotek
- floyd