Monitor do obróbki zdjęć w małym budżecie
Re: Monitor do obróbki zdjęć w małym budżecie
Trafiła się okazja zakupienia EA245wmi u naszych południowych sąsiadów w całkiem przystępnej cenie. Mam tylko jedno pytanie, jak wygląda sprawa z egzekwowania ewentualnej gwarancji na terenie naszego kraju po zakupie monitora? Jest możliwe czy będzie trzeba wysyłać do Czech?
- NocnyJastrzab
No raczej w Czechach nie dodają polskiej karty gwarancyjnej. Bez tego mogą nawet w ogóle do serwisu nie przyjąć.
Musiałbyś się dowiedzieć bezpośrednio w serwisie CSS Beskidy.
Musiałbyś się dowiedzieć bezpośrednio w serwisie CSS Beskidy.
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
Ogólnie to większość producentów respektuje naprawy gwarancyjne jeśli produkt kupiony był w UE. Co innego gdy sprowadzamy go spoza EU.
Skontaktuje się bezpośrednio z serwisem. Gdyby jednak była wymagana wysyłka do Czech na naprawę to cała zabawa z zakupem jest nieopłacalna.
-
cz
Ile chcesz za niego zapłacić ,że to taka okazja?sax123123 pisze:Trafiła się okazja zakupienia EA245wmi u naszych południowych sąsiadów w całkiem przystępnej cenie.
U nas w kraju z tego co szukałem to najtaniej 1995zł.
Niecałe 1500zł.czuk pisze:Ile chcesz za niego zapłacić ,że to taka okazja?sax123123 pisze:Trafiła się okazja zakupienia EA245wmi u naszych południowych sąsiadów w całkiem przystępnej cenie.
U nas w kraju z tego co szukałem to najtaniej 1995zł.
Tam kiedyś był błąd, w tytule był ea245 a w opisie już e245, to przypadkiem nie to? Dobrze Ty tam doczytałeś wszystko?
Wróć do „Zastosowania amatorskie”