Z forum korzystam tylko przez TapaTalka, więc nie wiem jak jest w przeglądarce. W każdym razie w TapaTalku niektóre tematy w ogóle się nie ładują, inne tylko trochę, a gdy trzeba doładować kolejne posty to lecą błędy. Zaczęło się kilka dni temu. Już wcześniej zdarzało mi się regularnie, że MVA bywało w ogóle niedostępne, ale te błędy to dla mnie nowość.
Chyba zrobione. Wtyczka tapatalk po aktualizacji skryptu forum wymagała również podniesienia a autor dopiero teraz opublikował poprawkę. Sprawdziłem pobieżnie różne tematy i ładują się poprawnie.
Był restartowany. Chyba że forum ma cache, które nie zostało wyczyszczone po update, to może z czasem problem przejdzie.
To jest na każdym temacie, wybiórczo konkretnym czy losowo? Przeładowałem cache, przetestowałem Tapatalkiem dość przekrojowo i nie mogę trafić na pokazany błąd.
Ale bez żartów, nie mogę wyłapać problemu. Temat viewtopic.php?f=21&t=3746 na moim Tapatalku wyświetla się poprawnie. Faktycznie zaraz po podniesieniu skryptu, przy sprawdzaniu Tapatalkiem, miałem kilka analogicznych komunikatów, jednak po przeładowaniu wątku w aplikacji, problem ustąpił. Uznałem, że to jest problem cache na stryku Tapatalk-forum. Tym bardziej, że w logach forum nie ma nic niepokojącego, czyli forum wysyła poprawną odpowiedź na żądanie zewnętrznej aplikacji. Postaram się popytać mądrzejszych, ale na ten moment, bez sygnału konkretnej awarii, nie mogę pomóc.