GDZIE JEST MAX????
-
cz
Tom01 wykończył Maxa,nie kupujcie u niego monitorów,dlatego Max się nie odzywa i dlatego nie ma tu obiektywnych odpowiedzi.
- Tom01
- Kontakt:
Ostatnio logował się dwa dni temu, więc może żyje.
Tom01
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
monitory.mastiff.pl
*** 30 lat obecności w branży monitorowej
Partner Eizo Nanao, Sharp NEC Display Solutions
tel. (+48) 690 660 770, tech. (+48) 601 888 312
https://monitory.mastiff.pl
e-mail: color@mastiff.pl
monitory.mastiff.pl
He he. Żyję.
Zostałem obsztorcowany, więc siedzę grzecznie cicho.
Zostałem obsztorcowany, więc siedzę grzecznie cicho.
Mówisz, masz.Tom01 pisze:Max, po raz kolejny proszę o nie zabieranie głosu...
- Tom01
- Kontakt:
To było KONTEKSTOWE a nie tak w ogóle.
Tom01
monitory.mastiff.pl
monitory.mastiff.pl
-
cz
Max,dobrze ,że żyjesz ,tak się honorem całkiem nie unoś ,chyba nie chcesz żeby Tom01 przejął całą dystrybucje monitorów w Polsce,my łosie też w końcu mamy coś do powiedzenia.max pisze:He he. Żyję.
Zostałem obsztorcowany, więc siedzę grzecznie cicho.Mówisz, masz.Tom01 pisze:Max, po raz kolejny proszę o nie zabieranie głosu...
- Juriko
Nic mi nie wiadomo o tym, żeby Max zajmował sie handlem monitorami.czuk pisze: Max,dobrze ,że żyjesz ,tak się honorem całkiem nie unoś ,chyba nie chcesz żeby Tom01 przejął całą dystrybucje monitorów w Polsce,my łosie też w końcu mamy coś do powiedzenia.
Pozdrawiam, Jurek
Jest dla mnie kompletnie bez znaczenia kto przejmie dystrybucję monitorów w Polsce, o ile będzie to firma polska.
Jest natomiast w naszym wspólnym interesie, aby nie nabijać kabzy wielkich zagranicznych korporacji bardziej niż to konieczne. Stąd kupowanie na masową skalę monitorów droższych niż potrzeba lub przewartościowanych również nie uważam za właściwe.
PS. Niestety nie mam smykałki handlowej. Nie umiem nawijać makaronu na uszy.
Jest natomiast w naszym wspólnym interesie, aby nie nabijać kabzy wielkich zagranicznych korporacji bardziej niż to konieczne. Stąd kupowanie na masową skalę monitorów droższych niż potrzeba lub przewartościowanych również nie uważam za właściwe.
Hmm. Mnie też nic o tym nie wiadomo.Juriko pisze:Nic mi nie wiadomo o tym, żeby Max zajmował sie handlem monitorami.
PS. Niestety nie mam smykałki handlowej. Nie umiem nawijać makaronu na uszy.
- Juriko
Po pierwsze, pod tym podpisuje sie obiema rękoma, a po drugie proponuje ten tekst jako motto forum i nie tylko.max pisze:Jest dla mnie kompletnie bez znaczenia kto przejmie dystrybucję monitorów w Polsce, o ile będzie to firma polska.
Pozdrawiam, Jurek
-
cz
Dlatego Twoje rady są cenne.max pisze:
Niestety nie mam smykałki handlowej. Nie umiem nawijać makaronu na uszy.
To chyba oczywiste ,przynajmniej dla mnie,że się nie zajmuje handlem monitorami.Juriko pisze: Nic mi nie wiadomo o tym, żeby Max zajmował sie handlem monitorami.
A już byłem na dobrej drodze, żeby wyjść z forumowego uzależnienia. Chyba ze 2 tygodnie na "trzeźwo". Jeden wpis, "pyk", i znowu wpadłem.
- Juriko
Jakieś uzależnienie trzeba mieć to jest w miarę bezpieczne.max pisze:A już byłem na dobrej drodze, żeby wyjść z forumowego uzależnienia. Chyba ze 2 tygodnie na "trzeźwo". Jeden wpis, "pyk", i znowu wpadłem.
Pozdrawiam, Jurek
No, dopóki gdzieś Toma na ulicy nie spotkam.Juriko pisze:to jest w miarę bezpieczne.
Jestem tu niemile widziany, więc się wyniosłem. Poza tym szkoda mi farby na klawiaturze na pisanie stale tego samego.
Ale żyję, mam się dobrze.
Pozdrawiam wszystkich.
Ale żyję, mam się dobrze.
Pozdrawiam wszystkich.
Banem bym się nie przejmował (już jeden zaliczyłem przez krótki pobyt tutaj)
Pozdrawiam.
Re: GDZIE JEST MAX????
Ależ jesteś mile widziany (sądzę przez większość) i brakuje Twoich wpisów na tym co by nie mówić niszowym forum.
Banem bym się nie przejmował (już jeden zaliczyłem przez krótki pobyt tutaj)
Pozdrawiam.
Jak najbardziej ,Max musi wrócić kontry w postach bezcenne i to bardzo dobrze dla dużej części ludzi można co nieco uświadomić.
- siemek
Zgadzam się z przedmówcami.
Forum jest jedno z najlepszych, ma swój klimat, a kolega Max ma cenne wpisy.
Ostatnio miałem długą przerwę w czytaniu (po pechowym zakupie PA272 katuję od prawie 4 lat iMac 5K). Niemniej znowu trochę sobie czytam bo jest co. A czym bardziej czytam to tym bardziej nachodzi mnie ochota na zakupy Eizo/NEC więc to czytanie jest niebezpieczne
Forum jest jedno z najlepszych, ma swój klimat, a kolega Max ma cenne wpisy.
Ostatnio miałem długą przerwę w czytaniu (po pechowym zakupie PA272 katuję od prawie 4 lat iMac 5K). Niemniej znowu trochę sobie czytam bo jest co. A czym bardziej czytam to tym bardziej nachodzi mnie ochota na zakupy Eizo/NEC więc to czytanie jest niebezpieczne