Zaprzeczasz sam sobie ?
Piszę o zwykłym użytkowniku monitora 4K i potwierdzam, ŻENADA
PS.
Tylko nie opowiadaj bajek, ze system tyle co przeskalował w górę, automatycznie sam przeskaluje w dół w przeglądarce internetowej, bo w to nie uwierzę
Zaprzeczasz sam sobie ?
Piszę o zwykłym użytkowniku monitora 4K i potwierdzam, ŻENADA
Jak ostry, gładki obraz to dla Ciebie, żenada ...
Jak ustawisz skalowanie systemowe na 200%, i w Firefox ustawisz skalowanie strony na 50% (można ustawić tak, by wszystko domyślnie tak wyświetlał), to tak - "bajecznie automatycznie" uzyskasz 1:1/brak skalowania na stronach www/zdjęciach itd.
Przeskalowany (powiększony sztucznie, dodane piksele, których na oryginalnym zdjęciu nie było) do 200% będzie w sumie na pewno gładki (ostrość na pewno się pogorszy), jak pisałem tu nigdy się nie zgodzimy i na tym może zakończmy tą dyskusję (miałem na myśli oczywiście przeglądarkę i komentowanie zdjęć na forum fotograficznym). Pozdrawiam i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku życzę.
Zwróć proszę uwagę, kiedy jest mowa o skalowaniu wektorowym interface, skalowaniu wektorowym czcionek, a kiedy jest mowa o braku skalowania rastrowych zdjęć testowych czy filmów, co opisałem jak zrobić pomimo skalowania systemowego.
Wróć do „Zastosowania amatorskie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość