Witam,
stałem się niedawno posiadaczem ww. monitora. Ogólnie jestem z niego zadowolony, niestety poza właśnie wyciekami światła na krawędziach/rogach ekranu. Wiem, że jest to typowe dla matryc IPS, ale chciałbym się dowiedzieć, czy to co jest u mnie łapie się na "normę" czy może jednak nie... Bo jak dla mnie słabo to wygląda.
Ja rozumiem, że to monitor biurowy ale mimo wszystko. W pracy mam Delle 24 calowe i żaden tak nie świeci.
Eizo EV2785 - wycieki światła
Regulamin forum
Działy firmowe są dedykowane konkretnym firmom. Pytania można zadawać tak, jakby kierowali je Państwo bezpośrednio do fabryki lub przedstawicielstwa. Wszelkie publikowane informacje są potwierdzone u źródła lub w serwisie fabrycznym. Użytkownicy z oznaczeniem marki w nazwie "rangi" są pracownikami firm związanych z producentem i je reprezentują.
Działy firmowe są dedykowane konkretnym firmom. Pytania można zadawać tak, jakby kierowali je Państwo bezpośrednio do fabryki lub przedstawicielstwa. Wszelkie publikowane informacje są potwierdzone u źródła lub w serwisie fabrycznym. Użytkownicy z oznaczeniem marki w nazwie "rangi" są pracownikami firm związanych z producentem i je reprezentują.
Wróć do „Dział wsparcia technicznego”