Witam
W tygodniowym NEC EA271u dzisiaj zauważyłem powidoki, które tworzą się już po paru minutach otwartego okna i są widoczne na szarym tle np. w Photoshop
Zastanawiam się czy jest to wada fabryczna i monitor nadaje się wyłącznie do serwisu ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Monitor podłączany kablem displayport
NEC EA271U - powidoki?
- Tom01
- Kontakt:
Uszkodzenie matrycy. Do serwisu.
Tom01
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
monitory.mastiff.pl
*** 30 lat obecności w branży monitorowej
Partner Eizo Nanao, Sharp NEC Display Solutions
tel. (+48) 690 660 770, tech. (+48) 601 888 312
https://monitory.mastiff.pl
e-mail: color@mastiff.pl
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
monitory.mastiff.pl
*** 30 lat obecności w branży monitorowej
Partner Eizo Nanao, Sharp NEC Display Solutions
tel. (+48) 690 660 770, tech. (+48) 601 888 312
https://monitory.mastiff.pl
e-mail: color@mastiff.pl
- Czornyj
- Kontakt:
Sprawdzałeś na innym kompie oraz innym kablu?michalrezik pisze: ↑22 grudnia 2020, 20:08 - wtWitam
W tygodniowym NEC EA271u dzisiaj zauważyłem powidoki, które tworzą się już po paru minutach otwartego okna i są widoczne na szarym tle np. w Photoshop
Zastanawiam się czy jest to wada fabryczna i monitor nadaje się wyłącznie do serwisu ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Monitor podłączany kablem displayport
powidko.jpg
Tak, sprawdzałem na 2 innych kablach i na innym komputerze, niestety efekt ten sam. Idzie do serwisu.Czornyj pisze: ↑23 grudnia 2020, 14:35 - śrSprawdzałeś na innym kompie oraz innym kablu?michalrezik pisze: ↑22 grudnia 2020, 20:08 - wtWitam
powidko.jpg
Wróć do „Dział wsparcia technicznego”