Dominiku, mógłbyś ponownie wrzucić zdjęcie jak to u Ciebie wygląda? Zainteresowała mnie ta taśma. Oklejałeś wokół ramki czy z tyłu wzdłuż krawędzi?NocnyJastrzab pisze: ↑22 kwietnia 2021, 12:54 - czwMoże mieć sens do pracy biurowej. Ale w dalszym ciągu nie będzie zbyt optymalne pod kątem ergonomii i komfortu dla wzroku/postrzegania.
Każde światło od frontu padające na ekran obniża postrzegany kontrast, ale to ma większe znaczenie przy pracy z kolorem. Proponowane rozwiązanie nie niweluje kontrastu świecącego monitora z ciemnym tłem. Lepiej kombinować z podświetleniem tła za monitorem. Ja akurat wybrałem inne rozwiązanie z podmarki YeeLight LightStrip Plus podklejone do monitora >> https://mi-store.pl/product-pol-659-Pas ... -Plus.html
Lampa do monitora
- NocnyJastrzab
viewtopic.php?f=21&t=4520&start=120#p64693
Roboczo podkleiłem szarą taśmą, ale będę już podklejał na gotowo wzdłuż krawędzi.
Roboczo podkleiłem szarą taśmą, ale będę już podklejał na gotowo wzdłuż krawędzi.
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
Wróć do „Oświetlenie, akcesoria, uchwyty, osłony”