Witam, Dziękuję za poradę, jaki monitor 29" wybrać do pracy biurowej, przeglądania zdjęć, niewielkiej edycji zdjęć i dobrego odwzorowania kolorów. Mój budżet to 2000 - 2500 zł (może produkt używany). Używany, ale nie za stary).
Masz jakieś sugestie? Dziękuję za rady.
Wskazówki dotyczące monitora 29-calowego
- Czornyj
- Kontakt:
Re: Wskazówki dotyczące monitora 29-calowego
Monitory 29" 21:9 są cholernie niskie i mają małą rozdzielczość w pionie (2540x1080px) oraz niewielką powierzchnię - o wiele wygodniej pracuje się na 27" 16:9 UHD lub QHD, bardzo dobry i popularny NEC EA271Q mieści się w zakładanym budżecie.
- NocnyJastrzab
Był.. ale wciąż można uzyskać najlepszą cenę!
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
Wczoraj był na dzień i godzinę pisania posta , dziś i na godzinę pisania posta też jest i idzie dodać do koszyka , to albo strona sklepu słabeńko aktualizowana abo akurat jak patrzę to trafiam że jest ,taka loteria czasowa
EA271Q jest dalej w przecenie - 1980zl, więc brać póki jest, bo za tą cenę nic lepszego nie ma. No i zakupy u Pana Dominika(@NocnyJastrzab) wspominam bardzo milutko, więc polecam x2
To było przy EA271U, za zdaje się 2620zł. Miałem już autorowi podrzucać link, bo dołożyłby stówkę za zakładany budżet i miałby już 4K UHD. Nie że mam obsesje i sprawdzam ceny, tylko przeglądałem ofertę Foto-Plusadbcooper1983 pisze: ↑27 czerwca 2024, 21:16 - czwWczoraj był na dzień i godzinę pisania posta , dziś i na godzinę pisania posta też jest i idzie dodać do koszyka , to albo strona sklepu słabeńko aktualizowana abo akurat jak patrzę to trafiam że jest ,taka loteria czasowa
EA271Q jest dalej w przecenie - 1980zl, więc brać póki jest, bo za tą cenę nic lepszego nie ma. No i zakupy u Pana Dominika(@NocnyJastrzab) wspominam bardzo milutko, więc polecam x2
Wróć do „Zastosowania amatorskie”