Wyścig trwa.. BenQ PG2401PT Pro Graphics
Re: Wyścig trwa.. BenQ PG2401PT Pro Graphics
Uważam, że przywiązywanie się do danej marki nie jest rozsądne. Zawsze może być coś lepszego u innego producenta (nie mówię, że ten BenQ jest taki wyśmienity), a patrzenie na sam znaczek przy wyborze, jeśli nie zna się jakości dobrze prezentującej się na papierze konkurencji jest bardzo... krótkowzroczne. Od razu mi się to kojarzy z niektórymi posiadaczami smartfonów Apple...
Własnie chiałbym abyśmy pomineli co pisze na tym monitorze, jakie jest tam logo. Sam wybrałbym EIZO niż BENQ jeśli były nawet tak samo dobre ale to jest nie istotne. Po prostu chciałem wiedzieć co ten monitor reprezentuje.
Uważam podobnie.Szynkars pisze:Uważam, że przywiązywanie się do danej marki nie jest rozsądne. Zawsze może być coś lepszego u innego producenta (nie mówię, że ten BenQ jest taki wyśmienity), a patrzenie na sam znaczek przy wyborze, jeśli nie zna się jakości dobrze prezentującej się na papierze konkurencji jest bardzo... krótkowzroczne. Od razu mi się to kojarzy z niektórymi posiadaczami smartfonów Apple...
Własnie chiałbym abyśmy pomineli co pisze na tym monitorze, jakie jest tam logo. Sam wybrałbym EIZO niż BENQ jeśli były nawet tak samo dobre ale to jest nie istotne. Po prostu chciałem wiedzieć co ten monitor reprezentuje.
- Juriko
Jak kupowałem nagrywarkę CD/DVD Benq, to już jakieś ponad 10 lat temu było, to decyzja zakupu sprzętu akurat tego producenta wynikała z tego, że miała dobre osiągi poparte opiniami użytkowników i przede wszystkim była tańsza. Jeśli by ten monitor był zdecydowanie tańszy, to można by zaryzykować. W tym przypadku to było by ryzyko nieuzasadnione. To jest zakup dla ostrych graczy, jak na giełdzie.
Pozdrawiam, Jurek