Sam z ciekawości bym go chcial obejrzec na zywodbcooper1983 pisze: ↑14 stycznia 2021, 09:54 - czwW tej kasie to raczej najciekawszy to ten Acera PE270K i tego bym się trzymał

Sam z ciekawości bym go chcial obejrzec na zywodbcooper1983 pisze: ↑14 stycznia 2021, 09:54 - czwW tej kasie to raczej najciekawszy to ten Acera PE270K i tego bym się trzymał
271Q to nawet jest w paru miejscach, widziałem przy okazji poszukiwań EA27WMidbcooper1983 pisze: ↑14 stycznia 2021, 16:35 - czwNie wiem z czym tu walczyćten acer nawet u Tom01 gdzies w jakimś mini przeglądzie wypadł zaskakująco dobrze jak i w innych ogólnodostępnych w necie testach a takowe ze dwa chyba gdzieś widziałem więc abo póki jest go kupować i w razie wu z 1-2 razy zwrócić i trafić na przyzwoita sztukę jeżeli by od startu się nie trafiła dobra, jak to nie pasuje czekać i w końcu pewnie się pojawią EA 271Q myślę że cena będzie taka jaka była czyli ok 2600pln.Jest jeszcze inna opcja można by próbować potruć głowę dla Pana Dominika- Nocny jastrząb
z tego forum miał świetne promocję np. na ea271u może przy dobrych wiatrach coś by się dało ukręcić
Tego Acera nawet masz go w media expert lepiej już sie trafić nie da zamawiasz przez net do swojego punktu w twoim miescie odbierasz a jak coś nie pasi odnosisz do tego punktu i zwracają kasę tylko musisz zamówić przez net żeby mieć możliwość zwrotu krótka piłka.
Jakaś nacja kiedyś zaginie przez brak używania przecinków...dbcooper1983 pisze: ↑14 stycznia 2021, 16:35 - czwNie wiem z czym tu walczyćten acer nawet u Tom01 gdzies w jakimś mini przeglądzie wypadł zaskakująco dobrze jak i w innych ogólnodostępnych w necie testach a takowe ze dwa chyba gdzieś widziałem więc abo póki jest go kupować i w razie wu z 1-2 razy zwrócić i trafić na przyzwoita sztukę jeżeli by od startu się nie trafiła dobra, jak to nie pasuje czekać i w końcu pewnie się pojawią EA 271Q myślę że cena będzie taka jaka była czyli ok 2600pln.Jest jeszcze inna opcja można by próbować potruć głowę dla Pana Dominika- Nocny jastrząb
z tego forum miał świetne promocję np. na ea271u może przy dobrych wiatrach coś by się dało ukręcić
Tego Acera nawet masz go w media expert lepiej już sie trafić nie da zamawiasz przez net do swojego punktu w twoim miescie odbierasz a jak coś nie pasi odnosisz do tego punktu i zwracają kasę tylko musisz zamówić przez net żeby mieć możliwość zwrotu krótka piłka.
Wróć do „Zastosowania amatorskie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość