Nowy PS już jest do ściągnięcia: https://creative.adobe.com/products/photoshop
Dopiero co zainstalowałem, zaraz biorę się za korzystanie. Chociaż dla mnie dużym przeskokiem było jedynie z CS5 na CS6, wcześniejsze aktualizacje były mało istotne, ta w sumie też niewiele mi wnosi.
Nowy Photoshop CC już jest (następca CS6)
Re: Nowy Photoshop CC już jest (następca CS6)
I jak wrażenia? Warto? Ja chyba odpuszczę upgrade. Nie podoba mi się ta nowa metoda subskrypcji i raczej będę czekał aż rzeczywiście nie będzie wyjścia.
- Voland
Póki co nie mam nic do retuszu, ale na dniach będę siedział kilkanaście godzin w PS to zobaczę co i jak. Ogólnie to na pierwszy rzut oka ten sam PS z drobnymi zmianami, możliwością synchronizacji ustawień na wielu komputerach i paroma zmianami, które jednak nie dotyczą zbytnio retuszu.
Właśnie zauważyłem fajny ficzer. W filtrach jest Camera RAW. Bardzo przydatne narzędzie. Ja przy masówce często otwieram JPGi i TIFy przez Camera RAW z Bridge'a. Teraz można to zrobić na dowolnej warstwie.
Niekoniecznie. Jak się okaże, że mój główny klienta akurat nie robi, to zrezygnuję w ciągu 30 dni.adam12patryk pisze:Czyl ogólnie polecacie robić upgrade ?