Przedpremierowy pokaz NEC PA322UHD!!!
Moderator: Informator
- Czornyj
- Kontakt:
Niezmiernie miło mi donieść wszystkim naszym forumowym Spektrawidzom, że podczas tegorocznych targów Film Foto Video w Łodzi szykuje się ogromna (nomen-omen) niespodzianka - przedpremierowa prezentacja najnowszego okrętu flagowego NEC Display Solution - modelu PA322UHD, pierwszego monitora do zastosowań o krytycznym znaczeniu barwy o rozdzielczości 4K oraz szerokogamutowej matrycy AH-IPS z podświetleniem GBr-LED. Nowa bestia NECzka niebezpiecznie zbliża się do granicy dzielącej LCD od LSD, jeśli więc chcecie zaznać wizualnego odlotu i nasycić zmysły ciekłokrystaliczną zajebistością, serdecznie zapraszam w dniach 27-29 marca na stoisko 76!!!
- Czornyj
- Kontakt:
Re: Przedpremierowy pokaz NEC PA322UHD!!!
Wiadomo tylko, że niemało Dokładna cena rynkowa jest jeszcze nie znana.
A'propos cen, to na obecną ofertę NEC szykowane są rabaty targowe
A'propos cen, to na obecną ofertę NEC szykowane są rabaty targowe
A widziałeś już ten monitor? Jakieś wrażenia?
Dla mnie w sumie to kolejna sensowna przesiadka by była. Po PA271W, to pierwszy monitor na jaki jest sens się przesiąść. Miałem przez parę dni Della w tym rozmiarze i rozdzielczości i muszę przyznać, że na pewno 4K to przyszłość. Komfort pracy jest ogromny.
Dla mnie w sumie to kolejna sensowna przesiadka by była. Po PA271W, to pierwszy monitor na jaki jest sens się przesiąść. Miałem przez parę dni Della w tym rozmiarze i rozdzielczości i muszę przyznać, że na pewno 4K to przyszłość. Komfort pracy jest ogromny.
- Czornyj
- Kontakt:
Niestety - idą święta, siedzę i klepię katalogi z żarełkiem, więc nie miałem czasu W czwartek rano dam znać jak to bydlę świeci zaraz, jak tylko go odpalę
Lepiej nie oglądać. Po takim obcowaniu, jak to mówią, "świat już nigdy nie będzie taki sam".Filip pisze:A widziałeś już ten monitor? Jakieś wrażenia?
- Czornyj
- Kontakt:
Jest cudny - bardzo wczesna wersja przedprodukcyjna, nie ma nawet menu OSD, ale ogólnie kosmos!!!
- NocnyJastrzab
Byłem, widziałem i potwierdzam. Czekamy na wersję finalną..
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
Nie byłem i nie widziałem żałość jest ale za to serce mniej krwawi... Niezły z niego lotniskowiec
- NocnyJastrzab
Nic straconego.. Może będzie potem jakiś pokaz przy okazji warsztatów w Foto-Plusie
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
Trochę za daleko drugi koniec Polski, poza tym ja już mam swój cel jasno wytyczony