To jest mowa o tym małym miśku po prawej? To EA244UHD?Czornyj pisze:...ten mały skurwensen naprawdę daje czadu!!!.
Bo jest.kiprak pisze:Masakra:) Myślałem, że moja nowa 27'ka Neczka jest wielka i ciężka...
Kiedyś wnosiłem 29" Sony na kineskopie, we dwóch, po 3 schody na 5min. Pamiętam do dzisiaj. LCD to przy tym wydmuszki...Czornyj pisze:...a już PA322UHD wyrywała ręce z płucami
No nie wiem. Zdaje się, że już o tym wspominałem.Czornyj pisze:Wygląda na to, że mała zjebka wysłana do NEC DS podziałała
Czornyj pisze:Specyfikacja EA244UHD to oczywiście błąd, co ciekawe chyba dość rozpowszechniony - podczas testów zauważyłem, że SVII w przypadku EA244UHD oraz EA304WMi korzysta z kalibracji spektralnej i1D3 W-LED zamiast GBr-LED. Wspomiałem o tym Willowi Hollingsworthowi i będzie to poprawione w kolejnej rewizji, ale jak widać błędy copy-paste w tabelkach excela im się zdarzają
Ahh ten marketingBezkompromisowa jakość obrazu i bardziej realistyczne odtwarzanie barw - 10-bitowa, szeroka paleta barw IPS AdobeRGB.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości