Witam
Próbuje zaktualizować Firmware z wersji R1.202 do wersji R1.302
Widzę tylko wyszarzone menu jak na poniżej załączonym obrazku
Zrobione według instrukcji czyli:
Format pendrive FAT 32
pobrany Firmware po rozpakowaniu przenoszę na pendrive, podłączam pod USB (SENS/MEM port)
po krótkiej chwili wyskakuje menu jak na powyższym zdjęciu
Próby robiłem na trzech różnych wielkościach: 1GB, 4GB i 64GB firm Kingston, Verbatim i SanDisk.
Formatowanie jak i pobieranie pliku na dwóch różnych komputerach i systemach bez skutku.
Dodam jeszcze, mogę eksportować ustawienia z monitora na pendrive, czyli są poprawne zrobione.
jeszcze zrzut z Firmware monitora
Pobrana wersja FW z tej strony https://www.nec-display.com/dl/en/dp_so ... nload.html
Może jest jakiś inny sposób, może coś żle zrobiłem
NEC PA271Q problem z FW Update
- NocnyJastrzab
Coś musiałeś skopać. Mi poszło od razu. Przejrzyj jeszcze raz na spokojnie załączony PDF z instrukcją..
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
- Czornyj
- Kontakt:
Coś chwilowo jest nie halo i FW zdekompresowany na Macu i wrzucony na pendraka dlaczegoś nie jest widoczny, mimo FAT32 - trzeba niestety skopiować go pod Windows.
Faktycznie sprawdziłem przez Total commander w ukrytych plikach jest mnóstwo śmieci.
Mac robi niezły burdel na zewnętrznych dyskach, wszystko usunięte i poszło około 15minut
a to efekt podłączenia do maca jeszcze chwile później
Re: NEC PA271Q problem z FW Update
Wielkie dzięki
Faktycznie sprawdziłem przez Total commander w ukrytych plikach jest mnóstwo śmieci.
Mac robi niezły burdel na zewnętrznych dyskach, wszystko usunięte i poszło około 15minut
a to efekt podłączenia do maca jeszcze chwile później
Wróć do „Dział wsparcia technicznego”