Witam.
Mam takie pytania.
1. Kiedy monitor podłączony jest do laptopa, wejście słuchawkowe się odcina. Włącza się wejście w monitorze jednak odłuch z tej opcji jest zdecydowanie gorszy aniżeli z laptopa.
Pytanie. Da się ustawić aby odsłuch był z laptopa? Basy zdecydowanie mocniejsze i volume głośniejsze.
2. Czy można podłączyć klawiaturę bezpośrednio z monitorem?
Kiedy podłączę z laptopem działa (lampka świeci - miałem obawy bo trochę uszkodzony kabel- zamówiona nowa). Monitor ma 3 USB (1 z boku koło wejścia słuchawkowego, 2 z tyłu)
Jak to ogarnąć bo szkoda mi kolejnego USB w laptopie.
3. Do czego są wejścia USB? Włożę pendrive nic się nie dzieje. Nie do tego?! A może coś w MENU trzeba włączyć..
Z góry dzięki za odpowiedź i wyrozumiałość
EA275WMI - podłączenie urządzeń
NEC to moja marka
-- Fotografia i Film --
-- Taternictwo, Alpinizm --
-- Fotografia i Film --
- NocnyJastrzab
1) Menu > Tools > Sound INPUT
2+3 ) Monitor ma HUB USB, ale żeby był aktywny trzeba połączyć monitor z komputerem dedykowanym kablem USB 3.0 (powinien być w zestawie)
2+3 ) Monitor ma HUB USB, ale żeby był aktywny trzeba połączyć monitor z komputerem dedykowanym kablem USB 3.0 (powinien być w zestawie)
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
www.dominiknowak.pl - Kalibracja monitora / telewizora
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
1) Menu > Tools > Sound INPUT
Oki super tylko gdy ustawię AUDIO INPUT nastaje cisza. Wtedy zmieniam ustawienia dźwięku na laptopie we Właściwościach urządzenia. Więc aby nie klikać i na monitorze i laptopie ustawiam w menu DISPLAY PORT a na laptopie w tychże właściwościach dot. monitora zaznaczam lub odznaczam Włacz/Wyłącz. PYTANIE? Jak przypisać skrót klawiszowy na klawiaturze aby nie wchodzić w ustawienia??
2-3) super o to chodziło, śmiga tylko czy mogę dokupić przedłużacz na USB 3.0, bo ten dedykowany jest za krótki?
Oki super tylko gdy ustawię AUDIO INPUT nastaje cisza. Wtedy zmieniam ustawienia dźwięku na laptopie we Właściwościach urządzenia. Więc aby nie klikać i na monitorze i laptopie ustawiam w menu DISPLAY PORT a na laptopie w tychże właściwościach dot. monitora zaznaczam lub odznaczam Włacz/Wyłącz. PYTANIE? Jak przypisać skrót klawiszowy na klawiaturze aby nie wchodzić w ustawienia??
2-3) super o to chodziło, śmiga tylko czy mogę dokupić przedłużacz na USB 3.0, bo ten dedykowany jest za krótki?
NEC to moja marka
-- Fotografia i Film --
-- Fotografia i Film --
Wróć do „Dobór monitora, akcesoria, ustawienia”